За нас

Изграждаме открояващи се, модерни промишлени, офис и жилищни сгради. В Атрим предлагаме ексклузивен микс от предимства, които ни нареждат сред лидерите в цялата страна. Портфолиото ни има над 90 удивителни проекта и стотици доволни клиенти. 

"Не строим просто сгради, строим бъдеще."

Винаги давам следното обещание: „В бюджет, в срок, качествено или поемаме отговорност!”

Казвам се Атанас Топчиев и съм основател на строителната компания Атрим ЕООД. Създадох фирмата през 2008 г., воден от идеята, че българският бизнес има нужда от екслузивен строителен партьор, който винаги да спазва стриктно оказаните срокове, да работи с най-висококачествените материали и да предава перфектно изпълнени проекти. 

В последните 10+ години екипът ни достигна 90 души и успяхме да изградим стотици обекти, като голяма част от тях са за някои от най-уважаваните компании в България. Портфолиото ни има над 90 красиви, открояващи се бизнес и жилищни сгради в цялата страна – от София до Пловдив, през Стара Загора, Хасково, Карлово, Велико Търново и Бургас.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да изградим и вашата сграда от бъдещето. 

Атанас Топчиев

CEO

години опит
0 +
успешни проекта
0 +
отличия и награди
0 +

Нашата Мисия

Мисията ни е да се превърнем във вашия лоялен строителен партньор, който знае как да изпълни заданието ви по най-прецизния начин. 

Реставрираме, обновяваме и изграждаме business-to-business проекти и удивителни жилищни сгради. Влагаме екпертния си опит и никога не пестим от материали. Знаем, че стабилната основа е тази, която ти позволява да стигнеш върха и се грижим резултатът винаги да е на най-високо ниво. 

  • Работим с изключително качество на материалите.
  • Създаваме функционални, модерни и луксозни сгради.
  • Доволните ни клиенти ни дават стимул да бъдем още по-успешни с всеки ден.